Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Ideaz: Keep your ideas in one place, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ideaz është një program i cili na jep mundësinë të ruajmë në mënyrë të organizuar të gjitha idetë që mund të keni gjatë ditës. Në mënyrë të thjeshtë mund ti shënoni ato dhe ti lexoni më pas në momentin që ju duhen. Ja vlen ta merrni këtë program.


- Piano*, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Piano* është një program edukativ nëpërmjet të cilit do të mësoni të luani pjesë muzikore një lloj sikur të ishit përpara një pianoje. Mund të zgjidhni të mësoni mes qindra melodive që programi ofron.


DMD Panorama, nga 2.99€, falas. /iPhone
Ky program na jep mundësinë të krijojmë fotografi duke rrotulluar iPhone në 360 gradë. Pasi prekim butonit "Start", duke rrotulluar iPhone deri në pozicionin që duam të kemi në sfond dhe pasi prekim butonin "End" në galerinë e fotove do të na shfaqen fotografitë e krijuara me këtë program të cilat përfshijnë të gjithë hapësirën që fotokamera përshkroi me lëvizjen e saj.Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment