Pavarësisht suksesit të shërbimeve të ndryshme muzikore në streaming, pjesa më e madhe e përdoruesve vazhdon të përdorë YouTube për të dëgjuar muzikë. Kjo ndodh sidomos në Shqipëri, ku shërbime si Spotify nuk janë akoma të disponueshme. Për fat të keq Google e ka limituar përdorimin e YouTube, për shembull nuk mund të dëgjojmë muzikë në backgroud nëse vendosim të mbyllim aplikacionin.

Si alternativë mund të provoni aplikacionin Tubex, që ju ofron mundësinë të dëgjoni muzikë në background edhe nëse nuk jeni duke e përdorur aplikacionin, edhe nëse e keni ekranin e fikur, eliminon publicitetin, ju ofron mundësinë të krijoni playlist dhe të ndryshoni cilësinë e videos. /iPhoneAlbania

Immagine per Tubex - New Video Player

Tubex - New Video Player

ONOFF LABS INC.
Falas

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment