Me lëshimin e iOS 11, shumë përdorues kanë patur probleme me kohëzgjatjen e baterisë, pavarësisht modelit të iPhone, madje edhe modeli më i ri iPhone 8. Për fat, kemi lajme të mira për ju. Versioni më i fundit beta i iOS 11.1 që është lëshuar gjatë kësaj jave ka bërë shumë hapa përpara për sa i përket kohëzgjatjes së baterisë dhe jo vetëm.

Në një krahasim me iOS 11.0.3 vihen re përmirësime me autonominë.


Gjithashtu, disa përdorues kanë bërë edhe disa stres test duke krahasuar modelet e ndryshme iPhone në treg me versionin iOS 11.0.3 dhe atë që duhet të jetë versioni Golden Mosater i iOS 11.1. Rezultati është natyrisht në favor të iOS 11.1 me disa orë avantazh në përdorimin e përditshëm. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment