Apple sapo ka lëshuar iOS 11.0.3 për iPhone dhe iPad. Ky version sistemon disa probleme të vogla, si për shembull audion në iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, disa probleme me ekranin e iPhone 6s që nuk i përgjigjej komandave touch në ishin riparuar duke përdorur pjesë jo origjinale.

Kjo do të thotë se nuk do të ketë më probleme nëse përdorim një iPhone me ekran jo origjinal. Këtë përditësim mund ta instaloni me anë të iTunes ose direkt nga pajisja juaj duke shkuar tek Settings > General > Update Software. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment