Apple ka lëshuar iOS 11.0.2, një përditësim që korrigjon disa bug. Zgjidh një problem që është hasur në një numër të limituar iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus ku dëgjohej një zhurmë në sfond gjatë telefonatave. Është zgjidhur edhe problemi me fotot e fshehura dhe disa bug të lidhura me email-in.

Këtë version mund ta shkarkoni direkt nga iPhone duke shkuar tek Settings > General > Update Software ose nga kompjuteri duke e lidhur pajisjen tuaj iOS me iTunes. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment