Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Dexter Slice, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Dexter Slice është është një lojë në të cilën duhet të shtypni butonat sa më shpejtë pasi pozicioni i thikave t'ju lejojë ta bëni atë. Ja vlen ta provoni këtë lojë në kohën e lirë.EXIF Viewer by Flunto, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
EXIF viewer është një program i cili ju jep mundësinë të shikoni dhe modifikoni informacione në lidhje me fotot që keni në iDevice-in tuaj. Gjitashtu nëpërmjet tij mund të eliminoni edhe informacione të ndryshme si përshëmbull koordinatat gjeofizike të vëndit ku foto është bërë. Këtë program mund ta shkarkoni falas.


Epica 2 Pro, nga 1,99€, falas /iPhone
Një aplikacion mjaft simpatik dhe i pasur me funksione për modifikimin e fotove tuaja. Mund t'i shtoni efekte të ndryshme fotove dhe më pas t'i ndani me miqtë tuaj.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment