Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Monster Hunt: Revolution, nga 0.89€, falas. /iPhone
Monster Hunt është një lojë mjaft e bukur ku ju duhhet të ndihmoni personazhin e lojës të eksplorojë botën e tij duke luftuar kundra krijesave të frikshme. Gjatë lojës do të keni mundësi të përmirësoni aftësitë e personazhit.


Thunderspace Rain and Thunder, nga 1.99€, falas. /iPhone, iPad
Thunderspace është një proram mjaft interesant i cili krijon disa efekte audio në 3D të shoqërura me disa efekte drite që do të krijojnë rreth jush efektin e vetëtimave. Një ambjent i tillë do të sjellë relaks dhe qetësi për ju. Ja vlen ta provoni këtë program.


Levitagram, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
Levitagram është një program për përpunimin e imazheve nëpërmjet të cilit ju mund të modifikoni fotot tuaja në mënyrë të tillë që objektet të duken sikur fluturojnë. Ja vlen ta merrni atë nëse jeni të apasionuar pas fotografisë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment