Benjamin Geskin, një nga burimet më të besueshme kur flitet për iPhone, ka publikuar një tweet me ato që mendohet se do të jenë çmimet e iPhone 8 në Shtetet e Bashkuara. Duke cituar disa burime mjaft pranë ambienteve Apple, Geskin ka bërë një listë me çmimet e iPhone 8:

  • 64 GB: 999$
  • 256 GB: 1099$
  • 512 GB: 1199$

Për shumë analistë, pragu i 1.000$ mund të frenojë shitjet e iPhone 8 në avantazh të iPhone 7s dhe 7s Plus. Ndërsa, të tjerë, mendojnë se pjesa më e madhe e përdoruesve nuk do të influencohet nga çmimi dhe do të zgjedhë iPhone 8 edhe për karakteristikat e tij të veçanta. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment