WhatsApp është duke testuar një funksion të ri shumë të kërkuar nga përdoruesit: mundësinë për të fshirë mesazhet e dërguara. Mund të na qëllojë të gjithëve që të dërgojmë një mesazh gabimisht, sepse ndoshta kemi gabuar chat, jemi të inatorus në atë moment, apo për ndonjë arsye tjetër...

Gjithsesi, së shpejti do të kemi mundësinë të fshijmë mesazhet e dërguara në WhatsApp. Kompania ka nisur të testojë këtë funksion, që mund të aktivizohet së shpejti për të gjithë përdoruesit. Eliminimi i tyre do të ndodhë edhe në Control Center dhe tek njoftimet e dërguara. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment