TeamViewer ka lëshuar disa funksione të reja për ndarjen e ekranit në pajisjet iOS, me një referim të veçantë për versionin e ri iOS 11 që do të jetë i disponueshëm për të gjithë pas pak javësh. Falë shtimit të funksionit sharing për ekranin iOS, përmirësohet bashkëpunimi, duke e bërë më efikas komunikimin.

Sipas IDC, shpërndarja e ekranit iOS është karakteristika më e kërkuar në TeamViewer në industrinë e smartphone-ve. Ky funksion do të jetë i domosdoshëm për të gjithë ato përdorues që dëshirojnë të lidhen në remote për të patur asistencë teknike për iPhone dhe iPad. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment