The Verge, një nga portalet më të mëdha që trajton teknologjinë, ka publikuar në rrjetin e saj Youtube një video përbledhëse të eventit ku u prezantua iPhone X dhe të gjitha produktet e tjera Apple. Në 15 minuta do të keni mundësi të shikoni të gjitha karakteristikat e produkteve të prezantura nga drejtuesit e Apple ku mund të përmëndin Tim Cook. Një ndër informacionet më të rëndësishme që do të gjeni në video janë dhe datat e shitjeve dhe datat e dorëzimit tek klienti final. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment