Kolibri është aplikacioni që përzgjedh lajmet më të fundit dhe më interesante nga të gjitha mediat më prestigjoze në Shqipëri, i shkurton ato në 60 fjalë dhe i sjell të gjitha të përmbledhura tek ju, në një vend të vetëm.


Qëndroni të informuar duke mos humbur kohë në klikime të kota lart e poshtë nëpër protalet e pafund që kanë çelur në Shqipëri. Kolibri është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment