Mungojnë vetëm pak orë nga eventi Apple që do të mbahet në orën 19:00 pranë Steve Jobs Theater. Pas gjithë këtyre muajve plot thashetheme, informacione, render dhe artikuj e komente pa mbarim, Apple do të prezantojë gjeneratën e re të iPhone. Por çfarë duhet të presim nga eventi i sotëm i Apple?

Janë të shumta risitë që priten ditën e sotme dhe me shumë mundësi do të jetë konferenca më e gjatë Apple e viteve të fundit. iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV, iOS 11, Mac OS Hight Sierra, Apple Watch 3, Airpods do të jenë protagonistët kryesorë të këtij eventi. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment