Lëshimi zyrtar i iOS 11 do të jetë më 19 Shtator. Do të jetë i i disponueshëm për shkarkim nëpërmjet funksionit OTA direkt nga iPhone ose nga kompjuteri me anë të iTunes. Ju kujtojmë se iOS 11 do të sjellë shumë funksione të reja, midis të cilave grafikën e re të Control Center, dërgimin e pagesave me anë të Apple Pay nëpërmjet iMessace, një file explorer të ri, etj...

Ky version iOS do të jetë i disponueshëm për iPhone 5s dhe modelet që vijnë pas tij, iPad Air dhe iPad Pro ose modelet më të reja, iPad i gjeneratës së pestë, iPad mini 2 dhe modelet pasardhës dhe iPod touch i gjeneratës së gjashtë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment