Me përditësimin e fundit të lëshuar në App Store, edhe Google Drive mund të menaxhohet direkt nga aplikacioni File i iOS 11. Google Drive është një alternativë e Dropbox apo iCloud Drive që ofron hapësirë cloud ku mund të shpëtojmë materialet tona online dhe t'i konsultojmë ato kur të duam.

Google Drive është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment