Përpara pak minutave, Apple ka lëshuar iOS 11.0.1. Ky version nuk sjell ndonjë risi por thjesht korigjon disa probleme të iOS 11 dhe sjell përmirësime në performancë. iOS kishte disa bug që ngadalësonin aplikacione të caktuara. Me këtë përditësim, Apple i ka zgjidhur këto probleme. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment