Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur aplikacionin Streaks Workout.

Në vend që të programoni ushtrime të vështira, shfrytëzoni aplikacionin Streaks Workout për të qëndruar në formë. Është shumë e thjeshtë: zgjedhni kohëzgjatjen e çdo seksioni dhe intensitetin e stërvitjes në bazë të objektivave tuaj dhe kohës që keni në dispozicion.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Streaks Workout do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.2 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment