Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Simpler Pro, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Simpler Pro është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të menaxhoni listën e kontakteve. Ju mund ti ruani ato në file ose ti dërgoni në iCloud në mënyrë mjaft të thjeshtë. Ja vlen ta merrni atë.


RayLab, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
RayLab është një program i dobishëm nëpërmjet të cilit ju mund të stimuloni efekte optike dhe më pas ti aplikoni ato në sisteme konkrete ose ta përdorni si një mjet për të mësuar mbi konceptin e optikës. Sot mund ta shkarkoni falas.


Pixel Boat Rush, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pixel boat rush është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të drejtoni një motoskaf të armatosur dhe të garoni në garat më ekstreme. Përveç se të fitoni duhet të dilni të gjallë derisa gara të mbarojë. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Black SMS, nga 0,99€, falas /iPhone
Black Sms është një program mjaft i dobishëm i cili ju jep mundësinë të ruani mesazhet duke i aplikuar atyre një fjalëkalim nëse dëshironi ti lexoni më pas. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Relax Rain, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Relax Rain është një program mjaf i veçantë i cili do të krijojë një atmosferë relaksuese nëpërmjet zhurmës së shiut dhe muzikës në sfond. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment