Me rastin e 10-vjetorit të iPhone, kompania iMyFone ka vendosur ta celebrojë atë duke ofruar 40% zbritje për programet e tij më të rëndësishëm. Falë kësaj oferte, iMyFone Umate Pro do të kushtojë vetëm 17.95$, iMyFone D-Back 29.95$ dhe iMyFone D-Port 11.95$.

Të gjithë lexuesit që dëshirojnë të përfitojnë nga kjo ofertë, duhet të drejtohen tek kjo faqe: https://www.imyfone.com/ios-11-upgrade-tips/#part5 Për të marrë një kupon 40% mjafton t'i bëni like faqes së iMyFone në Facebook. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment