Njohja e fytyrës në iPhone 8 është konfirmuar nga Steven Troughton-Smith i cili ka zbuluar disa shenja të kësaj teknologjie duke nxjerrur në pah funksionet e BiometricKit që arrin të kuptojë nëse përdoruesi është shumë pranë apo shumë larg nga fotokamera, të dallojë më shumë fytyra njëkohësisht, etj...

Është zbuluar një funksion i quajtur Pearl dhe ermi në kod i iPhone 8 që duhet të jetë "D22". Në firmware-in e HomePod është i pranishëm një simbol grafik për pajisjen e etiketuar si "DD2", dizajni i iPhone 8 që duket shumë i ngjashëm me dizajnin që ka qarkulluar gjatë gjithë këtyre ditëve, me bordet e holla dhe sensorë në pjesën e sipërme. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment