Ndërsa jemi në pritje të Unicode 10, presidenti Mark Devis ka shpalosur disa emoji që me shumë mundësi do të integrohen në Unicode 11 në vitin 2018. Ju kujtojmë edhe një herë tjetër se Apple përdor standartin universal Unicode dhe se emoji-t e versionit 10 do të integrohen në iOS 11.

Midis risive të Unicode 11 ju sinjalizojmë 67 personazhe të reja si për shembull fytyra e buzëqeshur me tre zemra, fytyra e qeshur me një kapele feste, fytyra blu me akull, një fytyrë me OK në vend të syve, disa emoji me superheronj, etj... /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment