Në këtë artikull do t'ju prezantojmë lojën Ristar e cila u hodh në treg para shumë vitesh nga kompanian SEGA. Bashkë me Super Sonic dhe shumë lojëra të tjera, edhe kjo është simbol i atyre viteve. Drejtuesit e kompanisë kanë vendosur ta sjellin më në fund, edhe për iDevice.

Ristar është një personazh në formën e një ylli por me të ecurën e njeriut. Ai duhet të  luftojë në botët e galkasive të pushtuar nga tirani Kaiser Greedy, i cili i ka pushtuar ato duke hiptonituzuar mëndiet e drejtuesve. Nëpërmjet aftësive të personazhit. ju duhet të shpëtoni drejtuesit e planeteve dhe në fund të përballeni me tiranin.

Loja ndërtohet mbi një grafikë plot ngjyra ku argëtimi është i siguruar në këto ditë të nxehta gushti. Nëse dëshironi ta merrni, munda ta shkarkoni falas por për të eliminuar të gjitha rreklamat duhet të paguani 2.89$ në mënyrën In App Purchase. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment