Gadishulli i Karaburunit 2017
Të dashur lexues, në periudhën nga data 18 deri më 26 Gusht, nuk do të publikojmë artikuj të rinj në faqen tonë, pasi stafi jonë do të jetë me pushime dhe nuk do të kemi mundësi të të shkruajmë sistematikisht. Do të limitohemi në publikimin e ndonjë artikulli me rëndësi. Shtatori po afron, dhe risitë këtë vit do të jenë të shumta. Do të jemi me ju për të komentuar të gjitha produktet e reja të Apple.

Pushime të mbara miq!
Stafi i iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment