Pak ditë më e parë, ju shpjeguam se si të shkarkoni HD Vision, një nga aplikacionet më të mira për iPhone për të parë falas kanalet televizive shqiptare, por që për fat të keq nuk është më i disponueshëm në App Store. Sot dëshirojmë t'iu flasim për aplikacionin Piksel News, që është alternativa më e mirë e HD Vision.

Piksel News ofron lajmet më të fundit nga mediat kryesore shqiptare, por ajo që na intereson më shumë, ofron edhe një seksion Live Tv ku mund të shikoni në streaming të gjitha kanalet shqiptare dhe natyrisht edhe ato sportive.


Piksel News është i disponueshëm falas në App Store USA. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment