Siguza dhe tihmstar kanëshuar zyrtarisht një Jailbreak semi-untethered për iOS 9.3.5 për pajisjet 32-bit. Programi quhet Phoenix dhe funksionon nëpërmjet një aplikacioni IPA dhe Cydia Impator, kështu që është shumë e thjeshtë për t'u instaluar dhe për të kryer jailbreak.

Nëse nuk jeni një zhvillues, duhet të kryeni këtë proçes çdo shtatë ditë pasi aplikacioni ka një skadencë javore. Për më shumë informacion, ju ftojmë të vizitoni faqen zyrtare të programit për çdo detaj. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment