Apple ka lëshuar gabimisht programin e HomePod, dhe ky sistem operativ ka shpalosur shumë detaje të iPhone 8. Ky program ka konfirmuar dizajnin e iPhone 8 dhe sistemin e zhbllokimit me anë të njohjes së fytyrës. Gjithashtu ka konfirmuar edhe mungesën e Touch ID poshtë ekranit.


Në e imazhin e Reddit, që shikoni më poshtë, një kod firmware i HomePod, tregon se iPhone 8 do të mbështesë rikarikimin wireless. Gjithashtu, ky program sugjeron edhe rikarikimin e shpejtë. Kodi nuk citon iPhone 8 në veçanti, por besoj se nuk është e nevojshme. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment