Ka shumë interes rreth modelit të ri iPhone, pasi këtë vit duket se risitë do të jenë shumë, dhe një pjesë prej tyre janë konfirmuar nga zërat e fundit por edhe nga firmware i HomePod. Midis risive të konfirmuara është edhe sistemi i shumëpërfolur Face ID për të zhbllokimin e iPhone 8.

Kjo teknologji funsionon edhe kur iPhone është i pozicionuar mbi tavolinë dhe jo siç ndodh me Samsung që duke të ngrejmë telefonin dhe të fokusojmë fytyrën. Përveç kësaj, sensorët janë zgjeruar në çdo pjesë të ekranit për bërë një skanim të plotë, të sigurtë dhe një gjëndje të njohë fytyrën në më pak se 100 milisekonda. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment