Pas lëshimit të iOS 11 Beta 5 për zhvilluesit, Apple ka lëshuar edhe verionin Beta 4 publik të iOS 11 për të gjitha ata që dëshirojnë ta testojnë. Ky përditësim është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar në programin Apple Seed dhe mund të instalohet direkt nga pajisja nëpërmjet funksionit OTA. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment