Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Colorcube.

Colorcube ka të gjitha karakteristikat e një loje mos u nxeh: ngjyra ç'lodhëse të kombinuara më së miri, një kolonë zanore që shoqëron çdo lëvizje, gameplay i thjeshtë dhe origjinal. Loja ofron disa nivele dhe është ideale për t'u relaksuar në këtë periudhë verore.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Colorcube do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment