Falë aplikacionit “Speechless By Becreatives” mund të ktheni mesazhet vokale në mesazhe teksti. Për të shfrytëzuar aplikacionin Speechless, mjafton t'i dërgoni aplikacionit një mesazh vokal që do të konvertohet në kohë reale në tekst dhe ju mund ta kopjoni dhe t'ia dërgoni miqve tuaj.

Aplikacioni funksionon me çdo lloj mesazhi vokal dhe mbështet plot 10 gjuhë. Njeh edhe fjalët e pista dhe i censuron ato në momentin që i kthen në tekst. Speechless është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 10 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment