Në App Store është i disponueshëm një version i ri i Waze, aplikacionit popullor që ofron navigim satelitor falas, i bazuar në mekanizma interaktiv dhe social, i cili përdor në kohë reale njoftime të dërguara nga vetë përdoruesit që na bëjnë të mundur të evitojmë trafikun.

Në versionin e fundit të aplikacionit, mund të regjistrojmë zërin tonë dhe ta përdorim më pas si gudë vokale gjatë navigimit turn-by-turn. Mund të ndani edhe zërin tuaj me miqtë ose familjarët. Waze është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment