IOTransfer Pro, programi që vjen si një alternativë e iTunes për të tranferuar materiale nga komojuteri në iPhone dhe anasjalltas - për të cilin ju kemi folur edhe në këtë artikull - vjen me një ofertë falas për të gjithë lexuesit e iPhoneAlbania. IOTransfer është i disponueshëm për PC Windows dhe mbështet çdo iPhone, iPad dhe iPod touch që kanë të instaluar iOS 8 ose një version më të ri.

Pasi të instaloni programin, herën e parë do të bëjë një sinkronizim automatik të pajisjes së lidhur dhe më pas do të hapet faqja kryesore me të gjitha funksionet që ofron, ka një pamje të pastër dhe është mjaft e thjeshtë për t'u përdorur.. Majtas keni përmbajtjet që mund të transferohen dhe praninë e tyre në pajisjen tuaj, ndërsa djathtas keni informacionet kryesore të pajisjes së lidhur.

Si të merrni një kod FALAS për IOTransfer?
1. Bëjini Like faqes IOTransfer në Facebook
2. Bëjini Share me miqtë tuaj
3. Vendosni adresën tuaj të email-it ku do të merrni kodin.

0 komente:

Post a Comment