Në versionin beta të iOS 11 është gjetur një file audio që sugjeron se do të kemi një karikim wireless në modelin e ardhshëm të iPhone. Ky file audio titullohet “engage_power.caf” dhe është ndryshe nga “connect_power.caf” që të gjithë dëgjojmë kur vendosim në karikim pajisjen tonë.

Ky tingull i ri është më i stërgjatur dhe të jep idenë e një lidhjeje në hapësirë. A do të jetë ky file audio i rikarikimit wireless të iPhone 8? /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment