Apple i ka kushtuar një vëmendje të veçantë iOS 11 duke e bërë iPhone dhe iPad gjithmonë e më të ngjashëm me një kompjuter. Një funksion i iOS 11 bën të mundur krijimin automatik të file-ve ZIP kur i bëhet share një folderi me anë të email-it.

Duke hapur aplikacionin File mund të bëjmë share një folder të plotë nëpërmjet email-it në iOS 11, i cili e transformon atë automatikisht në një file ZIP. Bëhet fjalë për një funksion shumë komod, duke qenë se gjithçka menaxhohet automatikisht nga sistemi operativ. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment