Apple ka vendosur të ofrojë falas aplikacionin Infltr nëpërmjet aplikacionit Apple Store. Aplikacioni nuk është falas në App Store, por përdoruesit e interesuar mund ta shkarkojnë atë falas duke klikuar në banner-in e dedikuar brena aplikacionit Apple Store. Menjëherë do të hapet faqja e dedikuar në App Store duke vendosur kodin redeem falas që lejon shkarkimin e aplikacionit.

Pasi të hapni aplikacionin Infltr mund të mund të zbuloni filtrat e shumë që mund t'i aplikoni fotove tuaja. Këto filtra mund t'i shikoni edhe në kohë reale përpara se të shkrepni një foto. Mund të modifikoni edhe fotot tuaja të vjetra dhe disa filtra janë të disponueshëm edhe për videot. Aplikacioni Infltr kushton normalisht 2,29€. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment