EaseUS ka realizuar një program të ri për Mac të quajtur Todo Backup që mbron kompjuterin tuaj nga kërcënime të ndryshme. Të bësh një backup rregullisht, është mënyra më e mirë për të mbrojtur komjuterin nga problemet e ndryshme me sigurinë. EaseUS Todo Backup për Mac ndjek një filozofi mjaft inovative për të bërë një kopje të të dhënave tuaja në mënyrë të thjeshtë dhe kthen gjithçka në gjëndjen e mëparshme në rast nevoje.

Në rast se fshini një dokument të rëndësishëm, fikni kompjuterin pa dashje dhe rrezikoni të humbisni file të rëndësishëm, nëse kompjuteri juaj sulmohet nga një virus, atëherë ju vjen në ndihmë Todo Backup që përshin disa zgjidhje të ndryshme si backup, klonim të diskut dhe file sync për një mbrojtje të plotë.

EaseUS Todo Backup ndryshe nga funksioni Time Machine backup që është i integruar në sistemin macOS Sierra, ka një avantazh për sa i përket privatësisë pasi vjen me një backup të enkriptuar që lejon vetëm përdoruesin që ka privilegjet e administratorit që të ketë qasje me informacionet. Përveç kësaj, backup zë më pak hapësirë duke garantuar një performancë të mirë të kompjuterit tuaj.

Herën a parë që do të përdorni programin EaseUS Todo Backup, ai do të kompjojë dokumentat tuaj kryesor duke përdorur funksionin Smart Backup. Bën një backup të plotë një herë në javë dhe çdo çerek ore nëse vërenë ndryshime (këto backup janë shumë të vegjël dhe kërkojnë pak kohë).

EaseUS Todo Backup for Mac 3.3.3 është i disponueshëm me çmimin $39,95. Versionin me pagesë ofron disa funksione shtesë por edhe versioni falas ofron funksionet bazë për të mbrojtur të dhënat tuaja. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment