Janë shfaqur në rrjet informacione të reja rreth një risie të iOS 11: Drag and Drop. Shenjat e funksionit "Drag and Drop" janë gjetur brenda aplikacionit Feedback, që i lejon testuesit e versioneve beta t'i dërgojnë një bug report Apple-it. Funksioni "Split View/Drag and Drop" konsiderohet si një nga funksionet e reja të iOS 11.

Duke qenë se kjo risi është e lidhur me Split View, është e mundur që funksioni Drag and Drop do të jetë i disponueshëm vetëm në iPad me iOS 11 dhe përdoruesit mund të transferojnë një dokument nga një aplikacion në tjetrin vetëm me një rrëshkishtje të gishtit. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment