iOS 11 është sistemi më i ri për iPhone, iPad dhe iPod touch që do të lëshohet brenda këtij viti, por që nuk mund të instalohet në çdo pajisje Apple. Në këtë artikull do të publikojmë listën e plotë të pajisjeve që do të mbështesin iOS 11. Ato janë si më poshtë:

 • iPad Air 1
 • iPad Air 2
 • iPad Pro 9.7’’
 • iPad Pro 12.9’’
 • iPad mini 3
 • iPad mini 4
 • iPhone 5s
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone SE
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPod touch 6

Këta pasjisje mund të instalojnë iOS 11. Ju kujtojmë se versioni i parë beta publik do të jetë i disponueshëm në fund të muajit qershor. Ndërsa nëse nuk jeni të regjistruar në programin beta testing, duhet të prisni muajin shtator për të instaluar iOS 11. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment