Një burim shumë i besueshëm dhe mjaft pranë TSMC ka konfirmuar dy aspekte që kanë të bëjnë me butonin Home dhe Touch ID në modelin e ri iPhone 8. Për sa i përket butoni Home, Economic Daily News konfirmon se nuk do të jetë fizik por do të integrehet në pjesë e poshtme të ekranit.


Për sa i përket butonit Home dhe Touch ID, Apple do të përdorë një zgjidhje të ngjashme me atë të Samsung Galaxy S8, por do të integrojë sensorin e gjurmëve të gishtërinjve poshtë ekranit. Sipas të njëjtit burim, iPhone do të pajiset edhe me sesor infrared për të përmirësuar fotokamerën. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment