Kur ne fshijmë diçka në pajisjen tonë, kjo nuk do të thotë se ne e kemi fshirë atë përgjithmonë. Është e mundur të rekuperojmë diçka me anë të programeve të ndryshëm. iMyFone Umate Pro na jep mundësinë t'i fshijmë këto materiale përgjithmonë. Në këtë mënyrë mund të pastroni pajisjen tuaj iOS nga file të panevojshëm.

Si funksionon?

Çdo gjë që ju fshini, në sistem ndryshon dhe nga një bëhet zero, duke pritur që më pas të rishkruhet duke u bërë një edhe një herë tjetër. Ajo çfarë bën ky program është praktikisht të rishkruaj ato materiale të panevojshëm ose të pistë që programi i riprodhon dhe i fshin. Tani ju do jeni të sigurtë që materialet janë fshirë siç duhet. 

iMyFone Umate Pro është shumë i thjeshtë për t'u përdorur dhe është i disponueshëm për macOS dhe Windows. Opsionet kryesore janë të shfaqura në katër ikona dhe janë:

- Opsioni i parë ju lejon të fshini file-t e panevojshëm që iPhone mbledh në një klik të vetë, duke e përshpejtuar pak pajisjen tuaj.

- Opsioni i dytë bën një reset nga fabrika, kjo proçedurë mund të jetë akoma më e thjeshtë se ajo që ofron iOS në default.

- Opsioni i trjetë fshin file-t që mund të kthehen pas.

- Opsioni i katërt fshin materialet tuaj personale.

Karakteristikat kryesore
  • Fshin file të panevojshëm: 30+ junk file
  • Fshin file të përkohshëm
  • File me përmasa të mëdha
  • Menaxhim të aplikacioneve, i rradhit ato sipas përmasave dhe vendos cilat të fshijë.

Shkarko iMyFone Umate Pro - Mac | Windows  /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment