Imazhet e fundit që vijnë nga Foxconn, konfirmojnë se iPhone 8 do të ketë përmasa të ngjashme me ato të iPhone 7 4.7 inç, megjithëse do të ketë një ekran më të madh. Format metalike që shikoni ne foto, duhet të jenë ato që janë përdorur nga Foxconn për prodhimin e trupit të iPhone 8.


I njëjti burim konfirmon se iPhone 8 do të jetë i disponueshëm që nga fundi i muajit shtator, por me një sasi të limituar. Touch ID do të jetë i pozicionuar në brendësi të ekranit dhe gjithmonë aktiv, për të patur një performancë më të mirë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment