Në eventin e WWDC 2017, që u zhvillua në datë 6 Qershor 2017, Apple ka prezantuar një linjë të re produktesh duke i dhënë fund prodhimit të Mac Pro. Linja e re e Mac do të quhet iMac Pro dhe do të integrojë dizajnin e një iMac dhe fuqinë përpunues të Mac Pro. Më poshtë po ju sjellim disa nga karakteristikat hardware të produktit në fjalë.

Ekrani
 • Dimensione prej 27 inch
 • Rezolucioni me 5120x2880
 • Teknologjia Wide Color

Proçesori
 • Versioni me 8 Core Xeon
 • Versioni me 10 Core Xeon 
 • Versioni me 18 Core Xeon

Memoria RAM
 • Versioni me 32 Gb, shpejtësi 2666 Mhz DDR4
 • Mund të konfigurohet me 64 dhe 128 GB

Memoria fikse
 • Versioni me 1 TB SSD
 • Mund të konfigurohet me 2 TB ose 4TB SSD

Chip-i grafik
 • Integron Ati Radeon Pro Vega 56  me 8 GB Memorie 
 • Mund të konfigurohet me Ati Radeon Pro Vega 64, memorie 16 GB

Suporti video dhe kamera
 • Kamera ballore me kualitet HD 1080p
 • Suporti i kualitetit 5K

Sistemi operativ
 • macOS High Sierra

Këto janë disa nga karakteristikat e iMac Pro i cili tashmë do të zëvëndësojë iMac dhe Mac Pro. Përsa i përket çmimit, Apple nuk e ka bërë akoma të ditur. /iPhoneAlbania 

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment