Nëpërmjet aplikacionit Apple Store, mund të shkarkoni falas “AirPano City Book”, një aplikacion mjaft interesant që ju ofron një udhëtim virtual. Falë AirPano City Book ju mund të bëni një tur 360º në 10 qytete: New York, Paris, Barcelonë, Dubai, Amsterdam, Singapor, Roma, Shangai, Buenos Aires, Moskë dhe qytete të tjera që do të shtohen më pas.

Për të shkarkuar falas aplikacionin AirPano City Book (që normalisht kushton 3,49€), duhet të shkarkoni aplikacionin Apple Store dhe të ndiqni hapat si në foton e mëposhtme. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment