Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Empires II, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Empires II është një lojë me strategji ku ju duhet të ndërtoni mbretërinë duke filluar nga një ushtri me pak luftëtarë e më pas të bëheni komandant i një ushtri që duhet të pushtojë çdo vënd në të cilën kalon. Ja vlen ta provoni.


TranslateSafari, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
TranslateSafari është një program i cili integrohet me browser-in Safari të iOS dhe do t'ju ofrojë funksionin e përkthimit dhe leximit me audio të një faqe interneti. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Sketch Me! Sketch&Cartoons, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Sketch Me është një program i cili ju jep mundësinë të modifikoni imazhet duke i aplikuar efekte grafike të cilat do ti bëjnë të duken sikur janë vizatuar me dorë. Nëse jeni të apasionuar pas fotografisë atëherë ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment