Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Sonic The Hedgehog, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Një nga lojrat më të bukura të kompanisë SEGA, vjen sot në ofertë për në kohë të limituar. Sonic është personazhi i lojës i cili duhet të zbulojë botën ku jeton me aftësitë e tij mbinjerzore. Ja vlen ta merrni.


TextGrabber + Translator, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
TextGrabber është një program mjaft i dobishëm i cili ja vlen ta keni në iDevice. Funksioni i tij është mundësia për të seleksionuar text dhe më pas i gjithë teksti mund të përkthehet në një gjuhë tjetë, vetëm me pak lëvizje.

- Altered Beast, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Altered Beast është një lojë mjaft e bukur me aventurë dhe aksion ku ju do të ndihmoni personazhin e lojës i cili transformohet në një kafshë të rrezikshme, por vetë kundra armikut. Në një botë të pushtuar nga errësira, ju duhet të luftoni krijesat e frikshme dhe të dilni fitimtar. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment