Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Line Birds, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Line Birds është një lojë në të cilën ju duhet të ndihmoni zogjtë të shpëtojnë nga avionët që fluturojnë në qiell. Duket e lehtë por gjithçka vështirësohet me kalimin e niveleve por nga ana tjetër argëtimi është i siguruar.


Pocket Studio, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pocket Studio është një program mjaft profesional i cili na jep mundësinë të përpunojmë file muzikorë  në mënyrë të thjeshtë edhe me një kualitet shumë të lartë. Për ju që jeni të apasionuar mbas muzikës ne jua këshillojmë këtë program.


Magnifier Flash, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Magnifier Flash është një program mjaft i dobishëm nëpërmjet të cilit ju mund të lexoni një tekst duke zmadhur pjesën e dëshiruar.  Pra programi i vjen në ndihmë të gjithë atyre që kanë probleme me leximin e teksteve ose nëse teksti që po kërkoni të lexoni është shkruajtur me karaktere shumë të vogla.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment