Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Translate 2 for Safari, nga 4.99€, falas. /iPhone, iPad
Translate 2 for Safari është një program i cili integrohet me browser-in Safari të iOS dhe do t'ju ofrojë funksionin e përkthimit dhe leximit me audio të një faqe interneti. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


CityMaps2Go Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
CityMaps2Go është një program shumë i dobishëm për të gjithë ju që udhëtoni shpesh dhe doni të ruani vëndet që keni vizituar, në hartë. Në mënyrë shumë të thjeshtë dhe intuitive programi ju lejon të ruani çdo detaj të udhëtimit duke krijuar kështu albume të udhëtimeve që bëni. Ai ka një vlerësim të lartë në App Store dhe ju mund ta shkarkoni falas.


Thunderspace 5K, nga 1.99€, falas. /iPhone, iPad
Thunderspace është një proram mjaft interesant i cili krijon disa efekte audio në 3D të shoqërura me disa efekte drite që do të krijojnë rreth jush efektin e vetëtimave. Një ambjent i tillë do të sjellë relaks dhe qetësi për ju. Ja vlen ta provoni këtë program.


River Raid Original, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
River Raid Original është një lojë e krijuar në vitet 80-90' dhe e sjellë së fundmi edhe në iOS. Qëllimi i lojës është të drejtoni një avion luftarak  i cili duhet të arrijë në destinacion duke eliminuar të gjitha pengesat që gjen gjatë rrugës. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment