PhoneBuff ka vendosur të krahasojë shpejtësinë e përdorimit real të një iPhone 6s dhe atë të Samsung Galaxy S8 dhe rezultati nuk është ai që mund të pritet... Në këtë test krahasohet një smarphone i 2015-ës, iPhone 6s, dhe një smartphone që është lançuar pak muaj më parë, Galaxy S8.

Testi parashikon hapjen e disa aplikacioneve në dy "pjesë" të ndryshme: iPhone 6s ha shënuar kohën 1:34.80 dhe 42.56 sekonda në xhiron e parë, ndërsa Galaxy S8 ka shënuar kohën 1:41.48 dhe 49.55 sekonda. Në total, iPhone 6s arrin në 2:27.37, ndërsa Galaxy S8 arrin në 2:31.08.

Natyrisht, bëhet fjalë për një test që ka të bëjë me eksperiencë e përdorimit real dhe jo me testet benchmark, dhe për këtë duhet të konsiderojmë shumë gjëra. Por, në përgjithësi, testi konfirmon se përshtatja software/hardware e Apple ofron rezultate shumë të larta, pavarësisht karakteristikave teknike të pajisjes. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment