Shazam është një aplikacion që na lejon të gjejmë një këngë thjeshtë duke e afruar pajisjen afër burimit të muzikës. Me përditësimin e fundit është rinovuar edhe pamja grafike e aplikacionit, më e thjeshtë dhe me një ndërfaqe të përdoruesit që e bën më të shpejtë përdorimin e funksioneve të aplikacionit.

Për sa i përket risive të tjera, tani mund të bëni një swipe majtas për të parë këngët tuaja në Shazam, ndërsa me një swipe djathtas mund të merrni çdo ditë këshilla muzikore të personalizuara. Tani, për të përdorur funksionin Auto Shazam mjafton të mbani të shtypur butonin Shazam në homepage (ose të shkoni tek Settings në Shazam dhe ta aktivizoni). /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment