Rival Gears Racing është një nga lojërat më interesante të këtij viti. Bëhet fjalë për një miks shpejtësi, adrenalinë, makina të së ardhmes dhe një grafikë me të vërtetë fantaskike. Në këtë lojë duhet të garoni vetëm dhe si pjesëtar i një skuadre, duke shfrytëzuar një gameplay aq të thjeshtë sa të vështirë.

Do të sfidoni lojtarë real në rrugët më të trafikuara të qyteteve të së ardhmes. Por jo vetë: duhet të vini bast që jeni të sigurtë që do të fitoni. Keni në dispozicion disa automjete, seicili me veçoritë e tij që mund t'i shfrytëzoni në bazë të nevojës.

Rival Gears Racing peshon 607MB, dhe kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri. Këshillohet për një publik më të madh se 12 vjeç për shkak të basteve. Nëse jeni të interesuar lojën mund ta shkarkoni falas nga App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment